Tunt hår

Problemet med tunt hår eller skallighet ligger i grund och botten i hur de kala fläckarna skär sig med det befintliga håret. Scalp micropigmentation förminskar denna kontrast, vilket gör att håret ser tätare ut pga. att det ser ut som en illusion av kortväxta hårstubbar. Skalp mikropigmenterings behandling erbjuds till både män och kvinnor, då kön är obetydligt för att vår behandlingsmetod ska vara effektiv mot tunt hår. En behandling mot tunt hår förbättrar livskvalitén för många som känner att självförtroendet sinar på grund av det.

Tunt hår - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 001
Tunt hår - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 002
Tunt hår - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 003

Tunt hår - Behandling med skalp pigmentering

Vår skalp pigmenterings behandling ger klienter möjlighet att bli av med tunt hår samt högt hårfäste, och få en hårväxt som ser tätare och fylligare ut. Pigmenten som används kan special anpassas till just ditt hår, vilket gör att det smälter samman till en enhetlig struktur. För att se skillnad mellan detta och ”naturligt” hår, krävs det nästan ett förstoringsglas. Vid skalp mikropigmentering använder vi pigment som är både ekologiska och växtbaserade. Det här kan vara lösningen för dig som har tunt hår.

Tunnhårig - Om skalp pigmentering metoden

Du är garanterad en hög behandlingskvalitet hos oss, då samtliga av våra behandlare är specialister när det kommer till mikropigmentering som är en behandling för dig som är tunnhårig. Våra anställda håller en hög standard när det kommer till detaljer och har en yrkesstolthet som oundvikligen leder till petighet och öga för detaljer. Specialisterna i detta område är inte många, vilket gör att proffsen verkligen lägger manken till för att representera sitt fält för gemene man. Om du är tunnhårig är skalp pigmentering lösningen för dig!

Tunt hår - Vad är priset för en behandling hos Scalp Micropigmentation Capillos

För att utföra din behandling mot tunt hår i vår klinik är det bara att kontakta oss för att få en alldeles gratis konsultation. I denna undersökning gör vi en professionell bedömning på de behandlingar som behöver genomgås för att du ska få ett bra resultat. Vanligtvis räcker det med 3 behandlingstillfällen men det kan krävas mer för att få bästa möjliga utfall och dölja tunt hår. När priset har diskuterats kan du som kund välja mellan att betala allting på en gång, eller styckvis för varje behandlingstillfälle.

Tunt hår
Tunt hår - Scalp Micropigmentation Capillos - Adrian

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
34 recensioner
×
js_loader
Boka tid