Skallighet

Skallighet och tunt hår är en oturlig realitet för miljontals män världen över. Det är en åkomma vars grundorsak är svårisolerad, vilket gör det lätt att känna sig hjälplös och frustrerad. Hittills vet man endast att håravfallet, skallighet och hårförtunningen beror på ökad mängd testosteron lokaliserat i hårsäckarna, men dock inte nödvändigtvis ökad testosteronhalt i kroppen. Det finns alltså en hormonell komponent i det hela, men den verkligt avgörande boven i dramat, den som bestämmer att testosteronet ska lagras i håret, är den arvsmässiga komponenten. I detta fallet är det svårare än att bara isolera en viss ”håravfallsgen”, då flera av kroppens stora system är involverade i hårförtunningsprocessen, bland annat hela hormonsystemet.

Skallighet – Professionell skalp pigmentering behandling av håravfall

Någonting som påverkar oss så djupt och som ej kan åtgärdas är frustrerande ända in i själen. Överkamning och mössor räcker bara så långt för att undvika problemet, och om det sker i tidig ålder kan det vara ett ordentligt slag i magen.
Lyckligtvis finns det skalp pigmentering mot skallighet. Skalp pigmentering är en behandling där nya pigment som passar ditt kvarvarande hår injiceras i tomma områden.

Skallig - Skalp pigmentering bästa alternativet som håravfallsbehandling

Scalp micropigmentation är en behandling som är fullkomligt fri från risker, samtidigt som den ger dig pigment som ser naturligt ut som kortväxta hårstubbar och som döljer delar där du är skallig. Experter hos Scalp Micropigmentation Capillos injicerar så kallade mikropigment på hårbottnens kala fläckar, där du är skallig, vilket ger huvudet ett jämnt hårmönster som smälter samman med ditt befintliga hår.

Skallighet - 45

Skallighet - Vad kostar skalp pigmentering?

Självförtroendet är ofta någonting som får lida när män tappar sitt hår. En starkt beklädd hjässa är kulturellt förknippat med manlighet. På vår klinik kommer omfattningen av ditt håravfall och skallighet avgöra hur dyr en behandling blir. För att få absolut bäst resultat krävs minst 3 skalp mikopigmenterings behandlingar. Det rekommenderas starkt att boka en kostnadsfri konsultation så att vi kan vara mer exakta i vår bedömning.

Skallighet - 45345
Skallighet - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 002
Skallighet - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 001
Skallighet

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
34 recensioner
×
js_loader
Boka tid