Skalp mikropigmentering

Skalp mikropigmentering är en icke-kirurgisk metod för både män och kvinnor som lider av håravfall. Det är den senaste metoden på marknaden, och en effektiv lösning för dig som vill öka ditt självförtroende. Hårpigmentering är den ultimata metoden för behandling av håravfall, om du inte vill göra en avancerad kirurgi (hårtransplantation). Skalp pigmentering är lämplig för alla stadier av håravfall, alla hudtyper och hudfärger. Scalp pigmentering är också icke-kirurgisk vilket gör att den passar för alla åldrar, oavsett om du vill få mer täthet i ditt befintliga hår, täcka eller fylla kala fläckar, eller få hjälp att täcka upp och behandla ärr som uppstått vid kirurgiska hårtransplantationer.

Skalp mikropigmentering ger tillbaka ditt självförtroende

Vår professionellt utförda skalp mikropigmentering utförs på ett sätt som gör behandlingen nästan omöjlig att upptäcka, och du kommer att se resultatet direkt efter första behandlingen. Hur många sessioner du behöver av scalp pigmentering beror på ditt önskade resultat och förutsättningar.

Vi vet att vår scalp micropigmentation kommer att få dig att känna dig stolt över ditt hår igen.

SKalp mikropigmentering: Så utförs behandlingen

Skalp mikropigmentering är en metod där vi använder oss av sterila nålar, speciellt framtagna för den här metoden. Via nålarna för vi ett ekologiskt pigment som matchas mot din naturliga hårfärg in i hårbottnens yttersta lager. Skalp mikropigmentering är ett säkert och relativt smärtfritt sätt att få tillbaka utseendet av naturlig och full hårväxt.

Skalp pigmentering är mycket effektiv och utförs oftast vid 3 behandlingstillfällen (beroende på omfattning och område som ska behandlas), som vanligtvis tar mellan 1–4 timmar att genomföra. För att din hårbotten ska få tid att återhämta sig och läka krävs att vi väntar 7–12 dagar mellan varje skalppigmentering.

Skalp mikropigmentering - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 004
Skalp mikropigmentering - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 002
Skalp mikropigmentering - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 003
Skalp mikropigmentering - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 001
Skalp Mikropigmentering + Galleri...

Micropigmentering hårbotten

Micropigmentering hårbotten är lösningen för dig som inte vill vara skallig, ha tunt hår eller som tappar hår. Genom ekologiskt växtbaserade pigment utför vi micropigmentering hårbotten och det ser ut som snaggat hår på ditt huvud. Eftersom pigmenten är ekologiskt växtbaserade innehåller de inte några kemikalier.

Skalp mikropigmentering: Hitta din förlorade hårlinje

Hårlinjen är ofta det som definierar formen av ditt ansikte, och utan den kan du känna dig naken. Med håravfall behandling hjälper vi dig att få tillbaka din hårlinje genom att fylla små ytor, justera den, eller helt enkelt att skapa en ny. Du väljer själv vad du vill ha och vad du är bekväm med.

Har du alltid varit avundsjuk på en väns hårlinje? Under ditt kostnadsfria möte med oss kommer du att kunna uttrycka just dina önskningar, och få hjälp av en SMP-teknolog att välja en hårlinje som passar ditt ansikte, huvudform och ålder. Vi vill ge dig det du vill ha.

Det finns många variationer av hårlinje som du kan börja fundera på redan nu. Valet är högst personligt och anpassas efter dina önskemål. Vissa av våra klienter vill ha en tydlig och bestämd hårlinje, medan andra vill ha en mjukare ton som känns mer naturlig.
Vi kan hjälpa dig att förbättra ditt självförtroende m.h.a. skalp mikropigmentering, skalppigmentering och hårtatuering. Välkommen in på en kostnadsfri konsultation.

Vill du att din hårlinje ska vara:

Skalp mikropigmentering resultat
Skalp mikropigmentering + Galleri-

Skalp mikropigmentering ger dig:

SKalp micropigmentering pris

Skalp micropigmentering pris varierar beroende på huvud och hud. Du är alltid välkommen på en kostnadsfri och bindningsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål och behov. Sedan kan vi lämna en offert till dig med exakt skalp micropigmentering pris. Välkommen! Scalp Micropigmentation Capillos kontakt.

Skalp Mikropigmentering + Galleri..
Skalp mikropigmentering + Galleri-

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid