HÅRAVFALL BEHANDLING

Håravfall behandling med skalp mikropigmentering är en ny, innovativ, effektiv och permanent lösning för håravfall! Scalp Micropigmentation Capillos har under de senaste 10 åren förfinat skalp mikropigmenteringsteknikenSMP, för att säkerställa fortsatt leverans av den mest realistiska och naturliga håravfallsbehandling i världen. Scalp Micropigmentation Capillos mikronålar är noga utformade för att nå de absolut minsta mikropunkterna i huden och ge illusionen av riktiga hårstrån. Tekniken skiljer sig enormt från vanlig tatueringsteknik, då nålarna är mycket mindre och färgpigmenten som används är helt fria från metallämnen och kemikalier. Genom användningen av vår märkesskyddade SMP-teknik och våra särskilt framtagna pigment kan vi garantera konsekvent felfria resultat för alla kunder i alla våra kliniker över hela världen. Vårt fokus ligger på fortsatt 100% kundnöjdhet. Vi inser också att varje kunds historia och behov är unik och därför skräddarsyr vi individuella lösningar med hjälp av SMP för varje enskild kund. Varmt välkommen!

Håravfall behandling - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 001
Håravfall behandling - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 002
Boka kostnadsfri konsultation!

Håravfall behandling med skalp mikropigmentering

I videorna nedan kan du se hur en håravfallsbehandling med hjälp av skalp pigmentering går till och hur den genomförs steg för steg. På Scalp Micropigmentation Capillos använder vi scalp micropigmentation som är extra skonsamt mot hjässan. Pigmenten är ekologiska och växtbaserade. Om du lider av tunt hårhögt hårfäste eller övriga håravfall typer kan denna lösning definitivt vara något för dig. 

Håravfall behandling: Vilka typer av håravfall kan skalp pigmentering behandla?

Vår erfarna personal använder SMP - tekniken för att skapa många olika hårstilar.

Under din första konsultation får du möjlighet att diskutera dina önskade resultat med vårt team, så att vi kan få en grundlig förståelse för utseendet du vill uppnå med håravfall behandling / hårsimulering. För oss är det viktigt att få ta del av din historia för att på bästa sätt kunna avgöra hur behandlingen ska utformas. Vi skräddarsyr en lösning och ser till att vår håravfall behandling ger dig en jämn och naturlig hårlinje, samt det resultat du är ute efter. Den kvalitet vi skapar är direkt beroende av vilka förväntningar du som kund har på håravfall behandling. Skalp pigmentering – SMP – kan användas för att behandla alla typer av håravfall hos män oavsett problemets omfattning, bl a:

haravfall-behandling-galleri..

Håravfall behandling med skalp pigmentering skapar en realistisk illusion

Skalp mikropigmentering är en håravfall behandling som ger en tvådimensionell illusion, samt en otroligt realistisk simulering av ett huvud och en hjässa med kort trimmat hår. Scalp Micropigmentation Capillos har tagit denna process ett steg längre och ger en subtil tredimensionell illusion som förbättrar det realistiska resultatet av det nya håret. Vår håravfall behandling är fullkomligt unik inom området för behandling av håravfall. Vi har använt oss av forskning och vetenskap kopplat till håravfall behandling för att förbättra och fullända tekniken kopplad till SMP. Detta gör vår behandling helt unik.

Denna teknik kräver en hög kompetensnivå och yrkeskunnig personal för att uppnå det bästa resultatet för att motverka håravfall. Detta uppnås genom att lägga olika pigmentfärger under de olika sessionerna under behandlingen. All vår personal har genomgått en grundlig utbildning och innehar den expertis som krävs för att uppnå denna effekt för att motverka de synliga effekterna av håravfall. Scalp Micropigmentation Capillos är den enda kliniken i världen med bevisade realistiska simuleringsresultat. Vi har tagit håravfall behandling till en ny nivå och fortsätter att utveckla våra metoder hela tiden. Vi har 100% kundnöjdhet, något som vi är väldigt stolta över och resultat som vi jobbar för att upprätthålla varje dag.

Efter behandlingen är det viktigt att du följer våra skötselråd för micropigmentation. Skötselråden har tagits fram för att säkerställa att resultatet är permanent och att håravfall behandlingen inte ska ses som en temporär lösning. Vår håravfall behandling är permanent och vi lovar ett resultat som du kommer att trivas med under lång tid. För att garantera allt detta krävs dock att du som kund noggrant följer de skötselråd och instruktioner som vi har tagit fram vid håravfall behandling.

Håravfall behandling

Håravfall behandling: Hur ska jag börja?

Scalp Micropigmentation Capillos erbjuder en håravfallsbehandling som är helt skräddarsydd efter kundens behov och önskemål. Vi inser att varje kund och varje behov ser annorlunda ut och erbjuder därför ingen “one size fits all” lösning vid håravfall behandling. Vi ser till att ta del av varje kunds historia för att på bästa sätt kunna avgöra hur en behandling skall läggas upp. Varje behov är unikt och individuellt, därför ska varje håravfall behandling också vara unik och individuell.

Efter en vänlig inledande chatt som kan ske online, via telefon eller på någon av våra kliniker, erbjuder vi dig en gratis och bindningsfri konsultation med en konsult som är specialiserad på manligt håravfall, hjälp mot håravfall och kan bedöma din hjässa och hud samt svara på eventuella frågor.

Om du vill veta mer om hur scalp micropigmentation går till och vad det kostar så kan vi hjälpa dig genom att ge dig en exakt offert för den behandling du behöver för håravfall och informera dig om antalet sessioner som behövs för att uppnå de önskade resultaten. Vi kan till och med erbjuda dig möjligheten att följa en verklig SMP-behandling, så att du själv kan se vad det innebär och hur de realistiska resultaten uppnås.

Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra kliniker för en kostnadsfri konsultation kan vi erbjuda dig en bildkonsultation. Kontakta oss via vårt kontaktformulär, så ringer vi upp dig för att berätta hur vi kan använda skalp pigmentering för att du ska få hjälp mot håravfall och förändra ditt utseende, samt boosta ditt självförtroende. En av våra utbildade konsulter kommer att kontakta dig direkt för att prata med dig om den behandlingsplan som vi föreslår för dina specifika behov, samt svara på alla dina eventuella frågor.

Håravfall behandling

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid