ärr MIKROPIGMENTERING

Ärr mikropigmentering är en fantastisk teknik som kan öka ditt självförtroende. Ärr kan vara plågsamma och något som du försöker dölja. Har du haft ett kirurgiskt ingrepp (t.ex. hårtransplantationer som strip-metoden eller FUE metoden), varit med om en olycka eller fått en brännskada som lämnat ärr? Det betyder att skadan som huden utsatts för har gått djupt in i hudens yttersta lager och som huden försökt bygga upp igen. Hur ärr bildas på just din kropp påverkas av genetiska faktorer, din ålder och omfattningen av ärret. Det betyder inte att du inte kan göra något åt det.

Mikropigmentering ärr - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 001
Mikropigmentering ärr
Mikropigmentering ärr + Galleri-

ärr MIKROPIGMENTERING är en effektiv behandling genom täckning av hår

Många klienter som tagit del av vår håravfall behandling har upplevt en förbättring på hela 95% efter 1–3 sessioner. Vi utför SMP behandlingen genom att placera noggrant utvalda pigmenter som passar din hud direkt i ärret och runtom, och det minskar drastiskt ärrens synbarhet. Mikropigmentering på ärr ger en stor skillnad och kan behövas att göra minst 3 behandlingar eftersom ärr är död hud som även är svårare att behandla.

Du kan alltid känna dig trygg med våra certifierade SMP-teknologer. Att utföra micropigmentering ärr kräver talang, precision och försiktighet, något som våra Micropigmentering-utbildade teknologer tar på största allvar. Med oss är du säker. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med mikropigmentering på ärr, är du välkommen att boka en gratis konsultation med oss för att kamouflera ärr.

Varför göra mikropigmentering på ärr hos SCALP MICROPIGMENTATION CAPILLOS?

Vi som arbetar här på Scalp Micropigmentation Capillos jobbar med klienter som dig varje dag och har behandlat många kunder som vill göra skalp mikropigmentering på ärr. Vi vet vad som fungerar, lyssnar till dina önskemål och svarar på alla dina frågor. Hos oss står du i fokus. Vi vill att du ska känna dig nöjd med dig själv och arbetar med dig för att uppnå det du vill med din kropp.

Vi är flexibla, vi har integritet och erbjuder den expertis som vi vet håller måttet för vad du vill förbättra. Du kommer att känna dig trygg i våra händer vid ärr mikropigmentering. Alla våra SMP teknologer är fullt certifierade inom Scalp micropigmentation och har genomgått expansiva expertutbildningar i England och Sverige. Vi vet hur jobbigt det kan vara att befinna sig i en situation där du inte tycker om ditt utseende, och vi är här för att hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt självförtroende. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig denna nya behandlingsmetod som vi vet fungerar och kommer att ge dig en känsla av förnyelse och säkerhet, oavsett om du är man eller kvinna. Vi är experter inom hår mikropigmentering och har hjälpt många kunder under många år.

Mikropigmentering ärr
Mikropigmentering ärr

ärr MIKROPIGMENTERING: Våra behandlingsområden

ärr MIKROPIGMENTERING hos oss ger en fantastisk behandlingsmetod mot håravfall och tunnhårighet för män och kvinnor.

Våra SMP-teknologer har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen och är certifierade och specialutbildade inom hår mikropigmentering. Vi håller alltid högsta standard på utrustning, renlighet och en steril omgivning för att du ska känna dig säker och nöjd vid varje behandlingstillfälle.

Vi på Scalp Micropigmentation Capillos använder oss enbart av ekologiska och naturliga färgpigment, och följer Socialstyrelsens och Läkemedelsverkets förordningar och föreskrifter gällande yrkesmässiga hygieniska verksamheter.

Kontakta oss nu för att boka en gratis rådgivning om micropigmentering ärr!

Vi arbetar ständigt för att utvecklas och hålla en ledande position inom vårt område. Vi är alltid på utkik efter nya förändringar och förbättringar av behandlingsteknikerna inom Skalp Micropigmentering och håller koll på nya trender.

Du är alltid välkommen att ställa frågor till oss. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Börjar du bli tunnhårig? Bär du mössa för att täcka kala fläckar?

Har du någonsin gjort en FUE- eller STRIP-hårtransplantation som lämnat ärr?

Scalp Micropigmentation (SMP) kan vara lösningen. Micropigmentering ärr kan fylla delar eller hela hårbotten med stubbliknande prickar, och ger illusionen av att ha ett fylligare hår eller hår kamouflage.

Tekniken används för att återskapa hårlinjer, motverka skallighet och få en fylligare hårbotten, eller för att täcka ärr, och är en säker metod som fungerar för alla.
Med skalp mikropigmentering kan du till och med se resultat efter första behandlingen!

Våra certifierade SMP-tekniker tatuerar in pigment med en liten nål över området du vill täcka upp, och metoden fungerar utmärkt på ärr som kommit från FUE eller STRIP. Vi utför alltid ett test vid första besöket för att säkerställa att behandlingen är perfekt för dig.

Boka en gratis rådgivning med oss idag för att prata om ditt nya, återställda jag!

Mikropigmentering ärr + Galleri
Mikropigmentering ärr

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid