Högt hårfäste

Scalp micropigmentation är bästa metoden för att behandla håravfall för män som har högt hårfäste. Höga tinningar är någonting som i stort sätt alla män genomgår i någon utsträckning. Under och några år efter puberteten, kryper håret långsamt bakåt och hårfästet får den karakteristiska V-formen. Som i alla andra fall av hårbortfall så drabbas olika människor, olika mycket av detta fenomen. Även detta går att enkelt lösa med skalp pigmentering. Det kan ge ditt ansikte bättre symmetri, och förbättra självförtroendet markant. Ansiktet kommer också se mer ungdomligt ut i takt med att hårfästet ”föryngras” med pigmenteringen.

Högt hårfäste

Högt hårfäste - Så går det till vid skalp pigmentering

Behandlingen utförs genom att injicera pigment i hårbottnen där hår saknas i höga tinningar. Genom att använda rätt pigment för just ditt hår, ger det här ditt hår ett naturligt utseende som är helt oskiljbart från riktigt hår. Metoden kallas för skalp mikropigmentering och är en väl använd och testad metod som används världen över för att lösa hårbortfall, skallighet, högt hårfäste, ärr etc..

Det handlar om att ha bra självförtroende och må bra

I vår kultur har hår länge förknippats med styrka, maskulinitet och ungdomlighet. Det är då inte så svårt att förstå att många ser sitt eget håravfall som ett bokstavligt ”avfall” av dessa kvalitéer. Ett upplevt bortfall av dessa egenskaper, som många värdesätter högt, är en betydande stressfaktor. Man kan veta rent rationellt att håret inte har någonting att göra med dessa kvalitéer, och ändå känna sig träffad av pesten. Detta beror helt enkelt på gemensamma kulturella värderingar som är implicita i vårt samhälle.

Högt hårfäste

Högt hårfäste - Pris för skalp pigmentering och antal behandlingar

Priset för en behandling mot högt hårfäste varierar alltid beroende på hur mycket som måste göras. Om ditt håravfall är stort, krävs det också mer behandlingar för ett bra resultat. För att kunna ge dig ett pris för skalp pigmentering behöver vi veta dina önskemål och behov. Detta kan variera från person till person och du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation som är bindningsfri. Boka en tid för att komma in på en konsultation så berättar vi mer.

Högt hårfäste - Scalp Micropigmentation Capillos - Krystian
Högt hårfäste - Scalp Micropigmentation Capillos - Michel
Högt hårfäste - Scalp Micropigmentation Capillos - Mikael

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid