Före och efter bilder: skalp mikropigmentering

Här hittar du före och efter bilder skalp mikropigmentering. Scalp micropigmentation är en innovativ och modern teknik som kan vara en lösning om du har tröttnat på att vara skallig eller har tunt hår. Pigmenten som vi använder vid håravfall behandling är ekologiska och växtbaserade. Detta innebär att de inte innehåller kemikalier eller metallämnen, som det annars kan göra vid vanlig tatuering. Skalp mikropigmentering används som en kosmetisk tatuering för hårbotten och liknar en vanlig tatuering men är inte samma sak. Det som skiljer dem åt är främst tekniken, nålstorleken och kvalitet på pigment.

FÖRE OCH EFTER BILDER SKALP MIKROPIGMENTERING: KLICKA FÖR ATT FÖRSTORA

Före och efter bilder: skalp mikropigmentering | Expertis

Under de senaste 10 åren har Scalp Micropigmentation Capillos förfinat scalp micropigmentation. Detta för att säkerställa att det är den mest realistiska och naturliga behandlingen mot håravfall i världen. Den här behandlingen ger en tvådimensionell illusion som skapar en realitstisk simulering av ett huvud som har trimmat hår. 3D-tekniken kräver en hög kompetensnivå samt yrkeskunnig personal för att kunna uppnå ett optimalt resultat. Det här uppnår vi genom att lägga olika pigmentfärger under de olika sessionerna. Samtlig personal hos Scalp Micropigmentation Capillos har genomgått en grundlig utbildning och har en expertis som krävs. Scalp Micropigmentation Capillos är den enda kliniken i hela världen som har bevisad 3D-simuleringsresultat. Du kan se olika resultat nedan på före och efter bilder skalp mikropigmentering.

Före och efter bilder: skalp mikropigmentering | Pris

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation för dig som funderar på skalp mikropigmentering. Scalp Micropigmentation Capillos erbjuder en behandling som är skräddarsydd för dig som klient, dina behov och önskemål. Vi har en privat, vänlig och professionell miljö som visar vår exceptionella kundvård. Om du funderar på hur skalp mikropigmentering kan hjälpa dig så kan vi ge dig en offert och pris för den behandling som du behöver och även avgöra hur många sessioner som behövs för att uppnå det resultat som du önskar. Du kan även följa en verklig SMP-behandling för att se exakt hur den går till. Här ovan kan du se flera före och efter bilder skalp mikropigmentering för att se hur ett huvud kan se ut innan och sedan efter en behandling.

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid