Bästa skalp mikropigmentering - Skalp Mikropigmentering Capillos - Varmt välkommen!

Aftonbladet publicerar lovordande artikel om Capillos!

Aftonbladet publicerade nyligen en mycket positiv artikel om Capillos, där en av våra kära kunder berättade om sin trevliga, livsförändrande upplevelse hos oss! Du kan läsa hela artikeln strax härnedan eller direkt på Aftonbladet. Det var med stor glädje vi fick läsa om Capillos och vår skalp mikropigmentering i den här härliga Aftonbladet artikel! Många kämpar med att acceptera sitt håravfall, men tack vare denna innovativa, revolutionerande nya teknik kan vi nu erbjuda en verklig lösning till alla de som längtat efter snabb förändring till något bättre. I detta blogginlägg kommer vi sammanfatta Aftonbladets lysande artikel som förhoppningsvis ger dig den information du behöver för att förstå varför skalp mikropigmentering blivit utnämnd som den ”bästa håravfall behandlingen”.

Läs hela artikeln strax härnedan – i en skrollbar ruta

Du kan läsa hela artikeln strax härnedan (tack, Aftonbladet!).

Tips! Rutan nedan är skrollbar och innehåller komplett artikel från Aftonbladet.

Du kan förstås även alltid läsa originalartikeln direkt på Aftonbladet.se

David – vår nöjda kund berättar!

David var tidigare orolig för sin tunnhåriga skalp. Trots att han en gång var stolt över sitt tjocka, mörka hår, började det tunnas ut i 30-årsåldern. Detta ledde till att han rakade av sitt hår för att dölja sitt håravfall. Efter att ha utforskat olika behandlingar upptäckte han skalp mikropigmentering (SMP). Efter bara tre behandlingar hos oss på Capillos i Sundbyberg (Stockholm) kallar han det för sin bästa investering någonsin, påpekande hur naturligt det ser ut, som om han bara hade rakat sitt huvud.

Vad är skalp mikropigmentering (SMP) egentligen?

SMP är en kosmetisk tatuering som skapar en illusion av hårtäthet. Metoden används för att behandla tillbakadragande hårlinjer, kala fläckar eller ärr från diverse skador eller tidigare ingrepp, som t ex hårtransplantationer. Tekniken passar både män och kvinnor och resultatet är omedelbart märkbart, med tätt placerade mikropigmenteringar som perfekt efterliknar naturliga hårstrån. Vår expert på Capillos, Kevin, har utfört över 2000 behandlingar sedan han startade sin salong. Kevin, som upptäckte SMP på YouTube och därefter utbildade och specialiserade sig djupt i metoden, har sett en ständigt växande efterfrågan på denna nya typ av behandling.

Varför välja SMP?

Med en prislapp på mellan 5 000 till 8 000 kronor per behandlingstillfälle (beroende på omfattning), erbjuder SMP en kostnadseffektiv lösning för håravfall. Behandlingen tar vanligtvis 1 till 3 timmar, och de flesta kunder behöver tre sessioner för bästa resultat. Den använda färgen är ekologiskt växtbaserad, godkänd av Läkemedelsverket och anpassas till varje individs unika hud- och hårfärg. Detta säkerställer ett naturligt utseende oavsett hudton eller hårfärg.

Överläkares utblick på SMP

Lars Norlén, en överläkare på Karolinska universitetssjukhuset, ser inga medicinska hinder med denna form av tatuering. Han jämför det med de populära ögonbrynstatueringarna som blivit vanliga på senare år. Han betonar dock vikten av att betrakta SMP som ett permanent val.

Slutsats

Vi på Capillos är stolta över att kunna erbjuda denna livsförändrande behandling till alla i Sverige och bredare. Med skalp mikropigmentering kan du säga adjö till håravfall och äntligen välkomna ett nytt, självsäkert du! Om du, precis som David, söker den ”bästa håravfall behandlingen”, tveka inte att boka gratis konsultation hos oss redan idag

Låter ju toppen! Var kan jag boka tid?

Du är hjärtligt välkommen att snabbt & enkelt boka gratis konsultation här!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid