Kamouflera ärr

Ärrbildning kan ibland ha en negativ påverkan på livet, som tur är går det att kamouflera ärr från till exempel brännskador och plastikoperationer, nästan helt och hållet. Att kamouflera ärr tillför ett pigment som ligger nära huden och som därmed döljer ärret. Alla sorters ärr på huvudet går att dölja med denna metod, även ärr från hårtransplantationScalp micropigmentation (SMP) är en potentiell lösning på dina ärrproblem och för att kamouflera ärr. Hårbotten fylls med hudfärgade prickar som ger en illusion av fylligare hår.

Ärr kamouflage / Ärrpigmentering

Om du har ärr som du gärna skulle vilja dölja så är scalp micropigmentation ett bra alternativ för dig. Scalp micropigmentering ger dig bestående ärr kamouflage. Skalp pigmentering är en metod som tatuerar in pigment i huden, vilket resulterar i ett ärr kamouflage. SMP-tekniken liknar vanlig tatuering men är inte samma sak. Det som skiljer skalp mikropigmentering mot en vanlig tatuering är främst teknik, storlek på nålen och kvaliteten på pigment. Pigment som vi använder är ekologiskt och växtbaserat.

Kamouflera ärr med Scalp Micropigmentering

Micropigmentering är en otrolig teknik och har en fantastiskt positiv påverkan på självförtroendet. Om du nyligen genomgått något kirurgiskt ingrepp, till exempel hårtransplantationer som FUE-metoden eller Strip-metoden, om du har en brännskada eller något annat sorts ärr, så är skalp mikropigmentering en metod som passar utmärkt. Ärr bildas när en skada gått tillräckligt djupt för att huden inte kan reparera den fullständigt. Hur illa just din ärrbildning är beror på bland annat ålder och genetiska faktorer. Även om vissa saker är förbestämda rent genetisk, så kan du fortfarande göra någonting åt det. 

På bara 1–3 behandlingstillfällen har många klienter upplevt förbättringar på upp till 95% med vår mikropigmenteringsmetod. Pigment som är noga utvalda beroende på hur just din hud och hårfärg ser ut runt ärret appliceras. Det krävs minst 3 behandlingstillfällen för att hårmikropigmentering ska ha maximal effekt. Detta beror på att ärr består av död hud, vilket gör att huden på och runtom ärret tar upp pigmenten sämre.

Med våra SMP-experter, alla certifierade, så kan du alltid känna att du är i trygga händer. För att få ett så bra resultat som möjligt med skalp mikropigmentering krävs det precision, försiktighet och talang. Våra utbildade SMP-experter tar sitt ansvar på största allvar. Du är välkommen att boka en helt gratis konsultation hos oss.

kamouflera ärr med HÅRMICROPIGMENTERING

  • En återställande behandling för män och kvinnor som upplever alla sorters håravfall (androgena, ärrbildning, alopecia areata, etc).
  • En klinisk procedur som underlättar övertäckningen av födelsemärken, brännskador och kamouflera ärr.

Denna innovativa metod ger ditt hår en illusion av fyllighet och simulerar ett rakat huvud. Man skulle kunna kalla det för en sorts optisk förtätning. Enbart pigment av högsta kvalité används. Pigmenten är speciellt framtagna för just hårpigmentering. Pigmenten väljs ut på ett noggrant sätt så att skillnaden mellan naturligt hår och pigmenten är minimal. För att effekten av mikropigmentering inte ska försvinna krävs det uppföljningsbehandlingar vartannat år. Slutresultatet är ett realistiskt och naturligt hår. Denna behandling ger dig också möjligheten att dölja olika sorters ärr. Ärr från huvudskador eller misslyckade hårtransplantationer går båda att behandla. Behandlingen kan användas oavsett vilket typ av håravfall klienten lider av. Speciella nålar används för att få ett bra resultat. Dessa nålar är tunnare och finare än nålarna som används vid en vanlig tatuering, vilket helt enkelt håller längst och ser bäst ut.  För tillfället är detta den mest framgångsrika behandlingsformen för håravfall. Pigmenten som man använder håller under en lång period utan att ändra sitt utseende. Efter en behandling med micropigmentering hos oss har du 12 månaders garanti.

Kamouflera ärr: Behandlingsområden

STRIP hårtransplantation

FUE / FUT hårtransplantation

Olyckor och brännskador

Kirurgiska ingrepp

Alopecia

Kamouflera ärr här på Scalp Micropigmentation Capillos

Vi på Scalp Micropigmentation Capillos har stor erfarenhet med mikropigmentering. Vi har hjälpt många kunder att dölja och kamouflera ärr och arbetar ständigt för att förbättra vår kundservice. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och lyssnar på dina individuella önskemål när det kommer till behandlingen. Vårt fokus är alltid kunden. Vi vill alltid att du ska känna att tiden och pengarna du spenderat på behandlingen ska vara värt det. Att du som kund ska vara nöjd är vårt huvudsakliga fokus.

Vi är alltid flexibla när det kommer till behandlingsformen och dina önskemål. Det är vår förhoppning att du kommer känna dig trygg hos oss.

Alla våra SMP-teknologer är certifierade inom skalp mikropigmentering. Dessa teknologer har slutfört långa expertutbildningar i båda Sverige och England. Det kan vara mycket jobbigt att inte vara nöjd med sitt utseende. Det är just därför vi är här för att se till så att du kan få tillbaka ditt självförtroende. Att kunna erbjuda denna effektiva behandlingsmetod gör oss mycket stolta. Vi hoppas att behandlingen ger dig resultatet du är ute efter, oavsett om du är kvinna eller man. Våra experter hår hjälp många kunder med mikropigmentering under sin karriär, du är med andra ord i säkra händer!

Kamouflera ärr med hårmikropigmentering passar till

Alla hårfärger, hudtyper och åldrar

Alla håravfallsstadier

Klienter som utfört hårtransplantation (stripp- eller FUE-form)

Klienter som vill dölja sina ärr och kamouflera ärr

Klienter som tidigare gjort hårpigmentering och vill ha en touch-up.

Kamouflera ärr

kamouflera ärr och Hårförtunning

Mikropigmentering i hårbotten är lämpligt för både kvinnor och män. Det ger illusionen av ett tjockare hår. Pigmenteringen tillför en skuggning på huden som passar hårets nyans. Resultatet liknar det som erhålls när man maskerar hårbotten med små mikrofibrer. Till skillnad från mikrofiber håller dock mikropigmentering mycket länge och hindrar oss inte från att ha ett aktivt liv. För kvinnor används ett något mörkare och tjockare pigment. För män används en något lättare skugga. Anledningen till detta är att män kommer ha fortsatt gradvis håravfall resten av livet, och man vill inte att effekten av pigmenteringen till slut ska se överdriven ut. Förtjockningsbehandlingen är tyvärr omöjlig att utföra på ljusare hårtyper.

Kamouflera ärr: Androgen alopeci

Hårtatuering genom mikropigmentering är en metod som kan dölja alla sorters huvudytor och kamouflera ärr. Nyanser och färg går även att justera för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Det naturliga håret bör rakas dagligen så att rätt pigment kan väljas. Men med starkare hårväxt kommer såklart ha en mer intensiv och stark pigmentering. Män med glesare hår kommer ha en pigmentering som är ljusare. Om du har rött, blont, eller grått hår så är pigmentering tyvärr inte möjligt.

Kamouflera ärr

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid