Hårpigmentering

Om du vill få tjockare hår, så är hårpigmentering ett mycket bra alternativ. Resultaten är permanenta och ger ditt hår ett naturligt utseende. Du kan boka rådgivningstid för scalp micropigmentation för att ta reda på mer om hur det kan hjälpa just dig. Att man tappar hår kan vara mycket jobbigt att gå igenom. För många har det en sådan påverkan på självförtroendet att hela deras självbild vänds upp och ned. Scalp micropigmentation kallas för en hårpigmenteringsbehandling. Hårpigmentering är en tatuering på hjässan i kosmetiskt syfte, och ger intrycket av fullt och naturligt hår. Pigmenteringen använder sig av ekologiskt bläck i olika nyanser beroende på din hår- och hudfärg. Detta bläck är helt giftfritt samtidigt som det effektivt döljer tunt hår.

Hårpigmentering som är permanent, ger håret ett mer naturligt utseende

Scalp pigmentation är en snabb och smärtfri behandling för ett rimligt pris. Andra alternativ som hårtransplantation som fue eller fut är betydligt dyrare, längre och mer problematiska.

Hårpigmentering ger dig möjlighet att effektivt dölja kala fläckar och få håret att se ännu tätare ut. Genom att tatuera hårbotten får ditt hår ett mycket tätare och finare utseende.

För att vara säker på att du får så bra resultat som möjligt av hårtransplantationer som använder sig av FUE-teknik och FUT-teknik bör du komplettera med denna hårsimuleringsteknik.

Denna hårsimulering gör det även möjligt att optiskt återskapa utseendet av en tätare skäggväxt.

Ibland är donatorområdet inte lämpligt för hårtransplantation. I dessa fall fungerar hårsimuleringen perfekt som ett alternativ för att bland annat dölja ärrvävnad från tidigare hårtransplantation som antingen utförts med FUE- eller FUT-teknik.

Artificiella hårstrån med hårpigmentering är en metod som fungerar på både män och kvinnor, oavsett anledningen bakom håravfallet.

Scalp Micropigmentation Capillos kan erbjuda dig behandlingar som ger illusionen av hårstubbar. Resultatet är fylligt och naturligt.

Hårpigmentering - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 001
Hårpigmentering - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 002
Hårpigmentering

Hårpigmentering, för vem?

Hårpigmentering kan förbättra livskvalitén markant genom att optiskt reparera håret och återbygga fylligheten. /Användningsexempel: Hårets optiska tjocklek förbättras / Kala fläckar vid kort hår döljs / Olyckor, skallighet som följd av kemoterapi eller ärr efter kirurgiska ingrepp / Döljer kala fläckar för kvinnor efter eller under klimakteriet / Förbättrar resultatet av en felaktigt gjord FUE transplantation på både män såväl som kvinnor.

Hårpigmentering kostnad

Priset på hårpigmentering varierar beroende på storleken av behandlingsområdet. Det är inte möjligt att förutspå kostnaden för skalp mikropigmentering om du ännu ej varit på konsultation hos oss, eller vidarebefordrat bilder till oss för evaluering. Därför rekommenderar vi starkt att först komma konsultation eftersom korrekt bedömning måste göras för vilken behandling som passar just dig. Det krävs olika behandlingsformer beroende på ditt specifika fall av håravfall.

Får man rabatt för större behandlingsområde?

Var god kontakta oss via telefon på 072 0488 838 eller skriv ett mejl till welcome@capillos.se för mer information. Telefontiderna är måndag till fredag mellan 9:00 och 19:00. Du kan också skriva direkt i vårt kontaktformulär på sidan Scalp Micropigmentation Capillos kontakt.

Hårpigmentering och tester: Hur många behövs?

Innan hårtatueringen utförs kommer en mycket erfaren SMP expert (Kevin) göra en professionell bedömning på det området som ska behandlas. Därefter kan man fastställa om det behövs några testpigment innan en full skalppigmentering görs. På Scalp Micropigmentation Capillos välkomnas frågor, om du undrar över någonting är det bara att komma till oss.

Hårpigmentering

Hårpigmentering Rekommenderas?

Ja, Om du föredrar ett kortare hår stil är det ett bra alternativ för att motverka kosmetiska effekter av håravfall. Pigmenten som används vid SMP är ekologiskt växtbaserade, detta innebär att de inte innehåller några kemikalier eller metallämnen som aluminium.

Måste jag ha kort hår innan en hårpigmentering?

Vill du vara säker på att ditt hår ser tjockare ut efter en hårpigmentering krävs det att håret är kort. Anledningen till detta är att håret måste vara kort för att det ska vara möjligt att komma åt exakt alla områden. Det är dock helt fritt att spara på håret efter slutresultatet.

hårpigmentering för skägget: är det möjligt?

Behandlingen fungerar även utmärkt på skägg. Resultaten är dock inte alltid lika tillfredsställande. Efter en personlig konsultation kan vi vara mer specifika gällande just din situation.

Hur bokar jag gratis konsultation?

Var god kontakta oss via telefon på 072 0488 838 eller skriv ett mejl till welcome@capillos.se för mer information. Telefontiderna är måndag till fredag mellan 9:00 och 19:00. Du kan också skriva direkt i vårt kontaktformulär på sidan Scalp Micropigmentation Capillos kontakt.

Exakt hur många individuella hårstubbar kan man pigmentera?

Så många som krävs för att det ska bli ett naturligt och fint resultat. Vi fejdar in pigment in i hårväxten för att öka en mer naturlig övergång mellan pigment och hårväxt.

Hårpigmentering: Hur stora ytor är det möjligt att skalp pigmentera?

Hela huvudet kan pigmenteras. Alla de ytor som ger intrycket av glest hår tatueras bort så att du får tätare hår.

Hårpigmentering: Hur många behandlingar behövs?

Vanligtvis är det 3 behandlingar för hårpigmentering som behövs och ibland mer. Det måste även gå minst 7 dagar mellan varje behandling. Den allra första behandlingen som görs är den grundläggande, som är en bas färg. Därefter sker den andra och tredje behandlingen som är precisionsarbetet, där syftet är att skapa en naturlig och fin illusion av kortväxta hårstubbar. Dessa 3 behandlingar tar ungefär 1–4 timmar per behandling. Det tar såklart längre tid om området som behöver tatueras är större. Du kommer däremot behöva åtminstone 3 behandlingar oavsett hur stort område som tatueras.

Hårpigmentering

Hårpigmentering: Naturligt resultat?

Resultatet av hårpigmentering blir väldigt naturligt. Eftersom behandlingen sker i flera omgångar har vi mycket utrymme för finjustering. Den allra första behandlingen lägger grunden, den andra justerar utefter första behandlingen, och den tredje för att ytterligare finslipa den estetiska delen av behandlingen. För bäst resultat rekommenderas en hårlängd på cirka 0,5 mm. Detta är ungefär den hårlängden man har vid trimmat hår.

Pigmenteringen görs ett hårstrå i taget och placeras mellan befintliga hårstrån. Kunder är speciellt nöjda med resultat de fått via denna metod. Du kan själv ta en titt på våra före och efter bilder av hårbottentatuering på vår hemsida.

Hårpigmentering efter: Hur ser efterbehandlingen ut?

Ett dygn efter behandlingen kommer den initiala rodnaden att lägga sig något. Det är viktigt att undvika fysisk träning 4-5 dagar efter behandlingen, och att inte utsätta det behandlade området för solljus. Du bör också undvika dusch, vatten, aktiviteter som orsakar svettning och en allt för dammig miljö.

hårpigmenteringens hållbarhet

Hårfärgen som hårpigmenteringen ger kommer bestå under flera år. Det kan med tiden blekna något, men detta tar väldigt många år. Om du har en tendens att vistas utomhus under starkt solsken kommer blekningsprocessen att påskyndas något. Vi rekommenderar starkt att använda solkräm med solskyddsfaktor på över 50.  Ungefär 5% av alla våra kunder kommer tillbaka efter några år för att fräscha upp sin pigmentering något, denna behandling är då betydlig billigare.

Hårpigmentering + Galleri-

Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

Google Recensioner
5.0
37 recensioner
×
js_loader
Boka tid