Scalp Micropigmentation Capillos kontakt

Scalp Micropigmentation Capillos kontakt: Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller vill boka en kostnadsfri konsultation! Vi erbjuder scalp micropigmentation i Sverige och kan hjälpa dig med håravfall behandling, hårsimulering och hårtatuering bland annat. Scalp Micropigmentation Capillos erbjuder en behandling som är helt skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Våra kliniker som finns runt om i världen har en privat, vänlig och professionell miljö som visar vår exceptionella kundvård. 

Kolla gärna in bilder på före och efter bilder skalp mikropigmentering och läs frågor och svar om skalp mikropigmentering!

Scalp Micropigmentation Capillos kontakt
via e-post:

Scalp Micropigmentation Capillos kontakt
  Vi har utbildat denna studio i Malmö för de som vill besöka för en konsultation.

  Noma Kosmetik
  info@nomakosmetik.se
  0734  202 043

  Scalp Micropigmentation Capillos kontakt: Så kommer du igång

  På Scalp Micropigmentation Capillos erbjuder vi behandlingar som är helt skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Vi inleder med en konversation antingen online, via telefon eller på någon av våra kliniker runt om i värden. Du får en kostnads- och bindningsfri konsultation med en konsult som är expert på håravfall och kan bedömma ditt huvud och hud samt svara på dina frågor. 

  Vi kan ge dig en exakt offert för pris på den behandling som du behöver och även avgöra hur många sessioner som kommer behövas för att uppnå ditt önskade resultat. Du får också möjlighet att följa en verklig SMP-behandling för att se vad den innebär och hur de realistiska resultaten uppnås. Om du inte har möjlighet att utföra en kostnadsfri konsultation kan vi också erbjuda dig en bildkonsultation. Det här kan du göra genom att fylla i formuläret ovan så kommer vi ringa dig för att berätta om scalp micropigmentation och hur det kan förändra ditt utseende. En av våra utbildade konsulter kommer kontakta dig direkt för att prata om den behandlingsplan som vi föreslår beroende på dina specifika behov samt svara på eventuella frågor. Välkommen till Scalp Micropigmentation Capillos!

  Scalp Micropigmentation Capillos Kontakt: Frågor och svar om skalp mikropigmentering

  Tekniken scalp micropigmentation används som en kosmetisk tatuering på hårbotten. Den kan liknas med en vanlig tatuering men SMP är unikt och annorlunda. De skiljer sig åt främst genom teknik, nålstorlek och kvalitet på pigment. Vi använder oss av ekologiskt växtbaserade pigment som är unikt för Scalp Micropigmentation Capillos och är registrerat hos läkemedelsverket. Den här pigmentfärgen är endast anpassad för hårtatuering och skalp mikropigmentering. Pigmentfärgen kommer inte att ändra färg eftersom den inte innehåller några kemikalier eller metallämnen som exempelvis nickel, kobolt eller aluminium. Det är dessa ämnen som annars svarar för den blå eller gröna missfärgningen som finns vid vanlig tatuering. Tveka inte att ringa eller skicka e-post för Scalp Micropigmentation Capillos kontakt!

  Läs gärna fler frågor och svar om skalp mikropigmentering!

  Scalp Micropigmentation Capillos Kontakt

  Du kan läsa mer om vår scalp micropigmentation på Aftonbladet.se!

  Google Recensioner
  5.0
  37 recensioner
  ×
  js_loader
  Boka tid